Visi labiausiai parduodami
  • B2B

Skiediklis akrilinis 5L
  • Skiediklis akrilinis 5L

Skiediklis akrilinis 5L

4203231_SV
  • Skiediklis akrilo gaminiams.
  • Tinka, poliuretaninių dažų, lakų, užpildų skiedimui.
16,50 € su PVM 13,64 € be PVM
Kiekis

100% saugus atsiskaitymas
Įvertinkite prekę pirmi!
Prekės aprašymas

Akrilinis skiediklis - pagamintas remiasi vandeninio akrilo dispersijos. Skiediklis naudojamas atskiesti visus užpildus ir akrilinius lakus.

Panaudojimo sritys: 

  • Tirpikliniams akriliniams dažams ir lakams.
  • Reguliuoja grunto ir viršutinių paviršiaus padengimo priemonių klampumą žemoje ir vidutinėje temperatūroje.

NAUDOJIMAS: Skiediklis pilamas nedideliais kiekiais, maišant iki reikalingo klampumo. Skirta tik profesionaliems naudotojams.

PAVOJINGA! Sudėtyje yra: n-butilacetatas, toluenas, ksilenas (izomerų mišinys). Labai degūs skystis ir garai. Prarijus ir patekus į kvėpavimo takus, gali sukelti mirtį. Dirgina odą. Sukelia smarkų akių dirginimą. Gali sukelti mieguistumą arba galvos svaigimą. Įtariama, kad kenkia negimusiam vaikui. Gali pakenkti organams, jeigu medžiaga veikia ilgai arba kartotinai. Laikyti vaikams neprieinamoje vietoje. Jei reikalinga gydytojo konsultacija, su savimi turėkite produkto talpyklą ar jo etiketę. Laikyti atokiau nuo šilumos šaltinių, karštų paviršių, žiežirbų, atviros liepsnos arba kitų degimo šaltinių. Nerūkyti. Neįkvėpti garų, aerozolio. Naudoti tik lauke arba gerai vėdinamoje patalpoje. Saugotis, kad nepatektų į akis, ant odos ar drabužių. Mūvėti apsaugines pirštines.

Prekės informacija
4203231_SV

Charakteristikos

Tūris
5 L
Skiediklio ar tirpiklio tipas
Akrilinis Skiediklis

 Atsiliepimai (0) -  


Prekė dar neturi atsiliepimų.