Visi labiausiai parduodami
  • B2B

Oro pagalvių pripūtimo įrenginys BPACK-4
  • Oro pagalvių pripūtimo įrenginys BPACK-4
  • Oro pagalvių pripūtimo įrenginys BPACK-4
  • Oro pagalvių pripūtimo įrenginys BPACK-4
  • Oro pagalvių pripūtimo įrenginys BPACK-4

Oro pagalvių pripūtimo įrenginys BPACK-4

BPACK4
  • Tinka A,B,C Oro pagalvių pripūtimui
  • Tinka D,E,F oro pakloto pripūtimui
  • Pūtimo greitis iki 10m/min
597,49 € su PVM 493,79 € be PVM
Kiekis

100% saugus atsiskaitymas
Įvertinkite prekę pirmi!
Prekės aprašymas

Pripūtimo aparatas yra labai efektyvus ir universalus pakavimo įrenginys, kuris iš esmės keičia gaminių apsaugą gabenimo metu. Dėl greito pripūtimo ši mašina sukuria apsaugines pagalvėles, išpučiant plastikinę plėvelę į įvairaus dydžio ir formos oro pagalves. Šios oro pagalvės veikia kaip elastinga ir smūgius sugerianti medžiaga, apsauganti gaminius nuo galimos žalos, kurią gali sukelti smūgiai, vibracija arba grubus elgesys transportavimo metu.

Vienas iš reikšmingų pripūtimo mašinos naudojimo verslo pakuotėse pranašumų yra sutaupytos išlaidos. Naudodamos lengvą plastikinę plėvelę pagalvėms, įmonės gali žymiai sumažinti siuntimo išlaidas. Lengvas plėvelės svoris reiškia mažesnes transportavimo išlaidas, nes sumažinamas bendras supakuotų produktų svoris. Be to, mašinos pagal poreikį leidžia įmonėms sukurti tikslų pakuočių kiekį, kurio jiems reikia, taip sumažinant medžiagų perteklių ir atliekų kiekį. Tai ne tik padeda taupyti išlaidas, bet ir atitinka tvaraus pakavimo praktiką.

Universalumas yra dar vienas pagrindinis pripūtimo mašinų privalumas. Šios mašinos gali gaminti įvairių dydžių ir formų pagalvėles, todėl įmonėms suteikiama lankstumo prisitaikyti prie įvairių produktų tipų. Nesvarbu, ar tai maži ir subtilūs daiktai, ar didesni gaminiai, pripučiamas pagalvėles galima pritaikyti taip, kad jos tvirtai ir saugiai priglustų prie daiktų, užtikrinant optimalią apsaugą gabenant.

Negalima nuvertinti pripūtimo mašinos efektyvumo. Tai žymiai sumažina pakavimo laiką, leidžia įmonėms racionalizuoti savo veiklą ir pagerinti našumą. Dėl greito pripūtimo aparatas gali greitai sukurti didelį kiekį pagalvių, atitinkančių įmonių, kurioms keliami dideli pakavimo reikalavimai arba laiko atžvilgiu jautrūs pristatymo grafikai, poreikius.

Vietos taupymas yra dar vienas pripūtimo mašinų pranašumas. Skirtingai nuo tradicinių pakavimo medžiagų, tokių kaip Putų polietileno plėvelė ar burbulinė plėvelė, šiose mašinose naudojama plėvelė yra kompaktiška ir užima žymiai mažiau vietos. Tai ypač naudinga įmonėms, turinčioms ribotas sandėliavimo patalpas, todėl jos gali optimizuoti turimą erdvę.

Įmonės, į savo pakavimo procesus įtraukusios pripūtimo įrengimus, gali pagerinti savo prekės ženklo įvaizdį. Šios pažangios technologijos naudojimas rodo įsipareigojimą veiksmingai ir tvariai pakuoti. Tai parodo atsidavimą atliekų mažinimui, poveikio aplinkai mažinimui ir aplinkai sąmoningų vartotojų lūkesčių tenkinimui.


Pripūtimo mašinos yra labai efektyvus, universalus ir ekonomiškas sprendimas įmonėms, užsiimančioms pakavimu. Galimybė sukurti pritaikytas pagalvėles, sumažinti siuntimo išlaidas, pagerinti gaminių apsaugą ir skatinti tvarią praktiką tapo neįkainojamu turtu įmonėms, siekiančioms optimizuoti pakavimo operacijas ir užtikrinti aukštesnę produktų saugą gabenimo metu.

Prekės informacija
BPACK4

Charakteristikos

Svoris
5,5 kg

 Atsiliepimai (0) -  


Prekė dar neturi atsiliepimų.
Jums taip pat gali patikti
Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: