Visi labiausiai parduodami
  • B2B

Kartono perdirbimo įrenginys - Ekomet MINI
  • Kartono perdirbimo įrenginys - Ekomet MINI
  • Kartono perdirbimo įrenginys - Ekomet MINI
  • Kartono perdirbimo įrenginys - Ekomet MINI
  • Kartono perdirbimo įrenginys - Ekomet MINI
  • Kartono perdirbimo įrenginys - Ekomet MINI
  • Kartono perdirbimo įrenginys - Ekomet MINI

Kartono perdirbimo įrenginys - Ekomet MINI

EKM_MINI
  • Perdirbamo kartono storis iki 10mm
  • Perdirbimo kiekis - 1,83m³/val
  • Maitinimas - 1 x 230V / 50Hz
2 395,80 € su PVM 1 980,00 € be PVM
Kiekis

100% saugus atsiskaitymas
Įvertinkite prekę pirmi!
Prekės aprašymas

Ekomet MINI - tai įnovatyvus, tvarumą skatinantis, kartono perdirbimo įrenginys. Šio įrenginio pagalba, be didelių pastangų galėsite perdibrti turimas kartono atliekas ir paversti jas efektyviu pakuočių tūrio užpildų. Aukštos kokybės įrangos komponentai užtikrina įrenginio ilgaamžiškumą ir ilgą tarnavimo laiką. Per valandą, vidutiniškai su šio įrenginio pagalbą, galėsite savo įmonės patalpose perdirbti apie 1,83m³ kartono likučių, kuriuos galėsite panaudoti, kaip tvarų, efektyvų, lengvą, o svarbiausia 100% perdirbamą, pakavimo medžiagą. Tokio tipo tūrio užpildo naudojimas, tik pagerina įmonės įvaizdį.

Šio įrenginio tiekimo terminas 4-6 savaitės

Kartono perdirbimo (perforavimo) mašinos yra specializuoti įrengimai, skirti kartono ir kitų panašių medžiagų perdirbimui, juos tolygiai ir išilgai perforuojant ar pjaunant. Dėl šių pjūvių kartoną galima lengvai ištempti, sulankstyti ar kitaip manipuliuoti, todėl jis yra tinkamas įvairioms pakuotėms. Šios mašinos plačiai naudojamos pakavimo pramonėje kuriant tvarius pakavimo sprendimus, ypač daiktams, kuriems reikalinga efektyvi apsauginė pakuotė. Taip pat įmonės gali gauti keletą privalumų naudodamos kartono perforavimo mašinas ir perdirbdamos kartono likučius, susidariusius iš įprastos verslo veiklos.

Štai keletas pagrindinių privalumų:

  1. Išlaidų kontrolė: Kartono perforavimo mašinų naudojimas leidžia įmonėms kartono atliekas paversti vertinga pakavimo medžiaga. Tai gali padėti sumažinti poreikį pirkti papildomas pakavimo medžiagas ir laikui bėgant ženkliai sumažinti pakavimo medžiagų išlaidų kaštus.
  2. Efektyvus išteklių naudojimas: Kartono likučių perdirbimas perforavimo mašinomis padidina esamų išteklių naudingumą. Paversdamos kartono atliekas į lanksčius užpildus ir pakavimo medžiagas, įmonės sumažina atliekų kiekį ir iki minimumo sumažina naujų žaliavų poreikį.
  3. Aplinkos tvarumas: kartono perdirbimas prisideda prie aplinkos tvarumo, nes atliekas pašalinamos iš sąvartynų. Tai suderinama su įmonių socialinės atsakomybės iniciatyvomis ir parodo įsipareigojimą mažinti įmonės poveikį aplinkai.
  4. Sumažėję atliekų utilizavimo kaštai: perdirbus kartoną gali sumažėti atliekų šalinimo išlaidos, nes įmonėms gali būti taikomi mokesčiai už atliekų surinkimą perdirbimui. Perdirbdamos ir panaudodamos kartoną, įmonės sumažina atliekų tvarkymo išlaidas.
  5. Individualūs pakavimo sprendimai: perforuotas kartonas gali būti pritaikytas įvairiems pakavimo poreikiams, užtikrinant, kad prekės būtų saugiai supakuotos ir apsaugotos gabenimo metu. Šis pritaikymas gali padidinti klientų pasitenkinimą sumažindamas sugadintų gaminių riziką ir pagerindamas bendrą išpakavimo patirtį.
  6. Universalūs pakavimo sprendimai: įmonės gali naudoti perforuotą kartoną įvairioms pakavimo reikmėms, išskyrus užpildus, pvz., pertvaras, įdėklus ir reklaminę medžiagą. Šis universalumas gali padėti pagerinti prekės ženklo kūrimą ir rinkodaros pastangas.
  7. Patobulintas prekės ženklo ir įmonės įvaizdis: tvarios praktikos, pvz., kartono perdirbimo ir pakartotinis jo naudojimas gali prisidėti prie teigiamo prekės ženklo ir viso įmonės įvaizdžio. Vartotojai vis labiau suvokia aplinką tausojančią verslo praktiką ir gali palankiau vertinti įmonę dėl jos pastangų perdirbti ir mažinti atliekų kiekį.
  8. Darbuotojų įsitraukimas: Aplinką tausojančių praktikų įgyvendinimas gali pagerinti darbuotojų moralę ir įsitraukimą. Darbuotojai dažnai didžiuojasi dirbdami įmonėje, kuri vertina tvarumą ir teigiamai prisideda prie bendruomenės.
  9. Inovacijos ir kūrybiškumas: kartono perdirbimo ir perforavimo praktikos pritaikymas gali paskatinti naujoves ir kūrybiškumą pakuočių dizaino ir tvarumo srityje. Įmonės gali atrasti naujų būdų, kaip panaudoti perforuotą kartoną unikaliems ir patraukliems pakavimo sprendimams.

Įmonėms svarbu atlikti sąnaudų ir naudos analizę ir atsižvelgti į tokius veiksnius kaip pradinės investicijos į perforavimo mašinas, veiklos sąnaudos ir galimas sutaupymas laikui bėgant. Be to, norint užtikrinti optimalų našumą ir saugą, labai svarbu tinkamai apmokyti ir prižiūrėti perforavimo mašinas.

Įdiegę kartono perdirbimo ir perforavimo praktiką, įmonės gali ne tik prisidėti prie aplinkos tausojimo, bet ir atskleisti įvairius veiklos, finansinius ir prekės ženklo pranašumus.

Prekės informacija
EKM_MINI

Charakteristikos

Svoris
55 kg
Maksimalus kartono ilgis
neribotas
Maksimalus kartono plotis
300 mm
Maksimalus kartono storis
iki 10 mm
Kartono tipas
Minkštas arba vidutinio stiprumo kartonas
Perdirbimo greitis
iki 10 m/min
Įrenginio našumas
iki 1.83 m³/h
Maitinimo šaltinis
1 x 230 V / 50 Hz
Pagrindinio variklio galia
0.55 kW
Energijos sąnaudos
0.3 kW/m³
Išmatavimai (aukštis x plotis x ilgis)
430x590x420 mm
Triukšmo lygis darbo vietoje
76 dB (maksimalus)

 Atsiliepimai (0) -  


Prekė dar neturi atsiliepimų.