Visi labiausiai parduodami
  • B2B

Gofruoto kartono lakštas 1200x1000mm
  • Gofruoto kartono lakštas 1200x1000mm

Gofruoto kartono lakštas 1200x1000mm

GKL1200/1000/B10R
  • Tinka paletavimui
  • Tinka pakavimui
  • Kaina nurodyta už 1 vnt.
0,79 € su PVM 0,65 € be PVM
Kiekis

Minimalus šios prekės užsakymo kiekis yra 20.

100% saugus atsiskaitymas
Įvertinkite prekę pirmi!
Prekės aprašymas

Kartono lakštai yra įvairių rūšių ir storių, todėl juos galima pritaikyti įvairiems pakavimo poreikiams. Tai ekonomiška ir aplinkai nekenksminga pakavimo medžiaga, nes yra biologiškai skaidžios ir perdirbamos, atitinkančios tvarios pakavimo praktiką. Dėl kartono lakštų universalumo jie yra esminė pakavimo pramonės sudedamoji dalis, apsauganti gaminius ir užtikrinanti, kad jie saugiai ir nepažeisti pasieks paskirties vietą.

Kartono lakštai dažniausiai naudojami pakuotėse, pagrindiniai panaudojimai:

  1. Skirstytuvai ir pertvaros: kartono lakštai naudojami atskyrimui ir pertvaroms tarp skirtingų elementų sukurti vienoje pakuotėje. Jie padeda išvengti gaminių kontaktavimo ir galimo sugadinimo gabenimo metu.
  2. Amortizacija ir paminkštinimas: Kartono lakštai naudojami kaip paminkštinimas, siekiant papildomai apsaugoti trapius ar jautrius daiktus. Jie dedami tarp gaminio ir išorinės pakuotės, kad sugertų smūgius ir išvengtų pažeidimų ir supakuoto produkto apgadinimų.
  3. Apvyniojimas ir aptraukimas: kartono lakštus galima apvynioti aplink atskirus gaminius arba naudoti kaip išorinį apvalkalą, kad būtų sukurtas apsauginis sluoksnis, ypač netaisyklingos formos ar nestandartinių matmenų daiktams.
  4. Sutvirtinimas: kartono lakštai naudojami dėžių ar dėžučių sienelėms sustiprinti, todėl jos tampa tvirtesnės ir gali atlaikyti didesnius krūvius užsakymų apdorojimo ir transportavimo metu.
  5. Apatinė atrama: Padėjus kartono lakštą pakuotės apačioje, ji suteikia papildomos atramos ir standumo, padeda tolygiai paskirstyti turinio svorį ir apsaugoti produktą nuo trinties į sandėliavimo paviršių (t.y. grindų, palečių, lentų ir kt.)
  6. Įklijavimas: tokiose pramonės šakose kaip maistas ir farmacija, kartono lakštai naudojami produktams, tokiems kaip mėsa, sūrio griežinėliai ar vaistų lizdinės plokštelės, perklijuoti, kad jie būtų atskirti ir nepriliptų.
  7. Amatai ir pritaikytas pakavimas: Kartono lakštai yra populiarūs amatų projektuose ir pritaikytuose pakavimo sprendimuose, nes juos lengva pjaustyti, sulankstyti ir dekoruoti. Jie leidžia įmonėms sukurti unikalias ir firmines pakuotes, pritaikytas jų konkretiems produktams.
Prekės informacija
GKL1200/1000/B10R

Charakteristikos

Spalva
Ruda
Kartono storis
3 mm
Bangos tipas
B
Sluoksnių skaičius
3 sluoksniai
Prekės
Gofruotas kartonas

 Atsiliepimai (0) -  


Prekė dar neturi atsiliepimų.
Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: