Visi labiausiai parduodami
  • B2B

Gofruotas kartonas rulone (dvisluoksnis) 1m x 100m
  • Gofruotas kartonas rulone (dvisluoksnis) 1m x 100m

Gofruotas kartonas rulone (dvisluoksnis) 1m x 100m

GKR1X100
  • Dvisluoksnis
  • Paminkštinimui ir apsaugai
  • Nestandartinių gaminių pakavimui
42,35 € su PVM 35,00 € be PVM
Kiekis

100% saugus atsiskaitymas
Įvertinkite prekę pirmi!
Prekės aprašymas

Dviejų sluoksnių kartono rulonai yra plačiai naudojami pakavimo pramonėje dėl jiems būdingų pranašumų.

Jų lankstumas leidžia patogiai apvynioti nestandartinių formų ar netaisyklingų matmenų gaminius, todėl jie idealiai tinka unikalių kontūrų daiktams apsaugoti. Pavyzdžiui, jie dažniausiai naudojami netaisyklingų formų ar subtilių komponentų elektroninėms programėlėms pakuoti.

Kaip ekonomiškas pasirinkimas, jie siūlo biudžetą tausojančius pakavimo sprendimus įmonėms, siekiančioms sumažinti išlaidas nepakenkiant kokybei. Pavyzdžiui, mažos įmonės gali naudoti 2 sluoksnių kartono ritinius ekonomiškai supakuoti ir išsiųsti rankų darbo ar amatininkų gaminius.

Jų ekologiškumas atitinka tvarumo tikslus ir užtikrina aplinką tausojančią pakavimo praktiką. Daugelis ekologiškų įmonių naudoja 2 sluoksnių kartono ritinius, kad pakuotų ekologiškus produktus arba naudotų ekologikšą pakuotę.

Rulonų pritaikymas leidžia panaudoti pritaikytus pakavimo sprendimus, sumažinant atliekų kiekį ir užtikrinant optimalią apsaugą. Jie dažnai naudojami pakuoti daiktams, pvz., baldams, kur ritinius galima supjaustyti ir formuoti taip, kad jie tiksliai atitiktų kiekvieną komponentą, sumažinant medžiagos perteklių ir užtikrinant saugią apsaugą transportavimo metu.

Be to, dėl savo universalumo jie tinka įvairiems gaminiams – nuo ​​lengvų ir vidutiniškai trapių daiktų iki stambesnių prekių, tenkinančių įvairius pakavimo poreikius įvairiose pramonės šakose. Pavyzdžiui, 2 sluoksnių kartono rulonai gali būti naudojami pakuoti ir išsiųsti tokias prekes kaip knygas, drabužius, namų apyvokos prekes ar net automobilių dalis, parodant jų pritaikomumą įvairiuose sektoriuose.

Prekės informacija
GKR1X100

Charakteristikos

Plotis
100 cm
Svoris
18 kg
Kiekis rulone
100 m.
Popieriaus tankis
180 g/m²
Prekės
Gofruotas kartonas

 Atsiliepimai (0) -  


Prekė dar neturi atsiliepimų.
Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: