Visi labiausiai parduodami
  • B2B

  • −9%

Dideli gofruoto kartono lakštai 1150x2400mm

GKL1150/2400/BC20R
  • Nestandartiniams gaminiams pakuoti
  • Iš tvirto 5 sluoksnių kartono
  • Kaina nurodyta už 1 vnt.
3,63 € su PVM 3,00 € be PVM
3,30 € su PVM 2,73 € be PVM Sutaupote 9%
Kiekis

Minimalus šios prekės užsakymo kiekis yra 10.

100% saugus atsiskaitymas
Įvertinkite prekę pirmi!
Prekės aprašymas
Ypač tvirti gofruoto kartono lakštai - skirti pakuoti nestandartinių dydžių ir netipinius produktus, tokius kaip: automobilių kėbulo dalys, durys, variklio dangčiai, bagažinės dangčiai ir kiti kėbulo elementai.

Kartono lakštai yra įvairių rūšių ir storių, todėl juos galima pritaikyti skirtingiems pakavimo poreikiams. Tai - ekonomiška ir aplinkai nekenksminga pakavimo medžiaga, nes yra biologiškai skaidi ir perdirbama, atitinkanti tvarios aplinkos pakavimo praktiką.

Kartono lakštai yra esminė pakavimo pramonės sudedamoji dalis, apsauganti gaminius ir užtikrinanti, kad jie saugiai ir nepažeisti pasiektų paskirties vietą.


Kartono lakštai dažniausiai naudojami:
  1. Skirstytuvams ir pertvaroms: kartono lakštai naudojami atskyrimui ir pertvaroms tarp skirtingų elementų vienoje pakuotėje. Jie padeda išvengti gaminių kontaktavimo ir galimo sugadinimo gabenimo metu.
  2. Amortizacijai ir paminkštinimui: kartono lakštai naudojami kaip paminkštinimas, siekiant papildomai apsaugoti trapius ar jautrius daiktus. Jie dedami tarp gaminio ir išorinės pakuotės, kad sugertų smūgius ir išvengtų pažeidimų.
  3. Apvyniojimui ir aptraukimui: kartono lakštus galima apvynioti aplink atskirus gaminius arba naudoti kaip išorinį apvalkalą, kad būtų sukurtas apsauginis sluoksnis, ypač netaisyklingos formos ar nestandartinių matmenų daiktams.
  4. Sutvirtinimui: kartono lakštai naudojami dėžių ar dėžučių sienelėms sustiprinti, kad jos taptų tvirtesnės ir galėtų atlaikyti didesnius krūvius užsakymų apdorojimo ir transportavimo metu.
  5. Apatinei atramai: padėjus kartono lakštą pakuotės apačioje, jis suteikia papildomos atramos ir standumo, padeda tolygiai paskirstyti turinio svorį ir apsaugoti produktą nuo trinties į bet kokį paviršių (t.y. grindis, paletes, lentas ir kt.)
  6. Įklijavimui: maisto ir farmacijos pramonės šakose kartono lakštai naudojami tokiems produktams, kaip mėsa, sūrio griežinėliai ar vaistų lizdinės plokštelės perklijuoti, kad jie būtų atskirti ir nesuliptų.
  7. Amatams ir pritaikytam pakavimui: kartono lakštai yra populiarūs amatų projektuose ir pritaikytuose pakavimo sprendimuose, nes juos lengva pjaustyti, sulankstyti ir dekoruoti. Jie leidžia įmonėms sukurti unikalias ir firmines pakuotes, pritaikytas jų konkretiems produktams.

Prekės informacija
GKL1150/2400/BC20R

Charakteristikos

Spalva
Ruda
Kartono storis
7 mm
Bangos tipas
BC
Sluoksnių skaičius
5 sluoksniai
Prekės
Gofruotas kartonas
Tinka automobilių dalims
Automobilių kėbulo dalys

 Atsiliepimai (0) -  


Prekė dar neturi atsiliepimų.
Jums taip pat gali patikti
Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: