Visi labiausiai parduodami
  • B2B

Lipnūs vokai dokumentams C5-225x160mm 1000vnt.
  • Lipnūs vokai dokumentams C5-225x160mm 1000vnt.
  • Lipnūs vokai dokumentams C5-225x160mm 1000vnt.
  • Lipnūs vokai dokumentams C5-225x160mm 1000vnt.

Lipnūs vokai dokumentams C5-225x160mm 1000vnt.

C5_225160
  • Lengva ir paprasta priklijuoti
  • Sąskaitoms, važtaraščiams, pakavimo lapams ir pan.
  • Kaina nurodyta už 1000vnt.
45,98 € su PVM 38,00 € be PVM
Kiekis

100% saugus atsiskaitymas
Įvertinkite prekę pirmi!
Prekės aprašymas

Šie vokai skirti saugiai siųsti dokumentus ir apsaugoti juos nuo sugadinimo ar praradimo tranzito metu. Jie turi tvirtą lipnų pagrindą, kuris leidžia lengvai ir greitai prilipti voką su dokumentais prie pakuotės.

  • Telpa A4 dydžio lapas perlenktas pusiau
  • Skirtas A5 ir mažesnio dydžio dokumentams.
  • Tinka sąskaitoms, važtaraščiams, pakavimo lapams ir kt.
  • Dydis C5 - 225x160mm vidiniai išmatavimai

Siuntėjai dažnai naudoja lipnius vokus logistikoje dėl kelių priežasčių:

  1. Dokumentų apsauga: lipnūs vokai užtikriną saugią vietą svarbiems dokumentams transportavimo metu. Jie padeda apsaugoti dokumentus nuo sugadinimo, sulankstymo ar suplėšymo krovos darbų ar gabenimo metu.
  2. Lengvas tvirtinimas: lipnūs vokai turi lipnų pagrindą, leidžiantį juos lengvai pritvirtinti prie pakuočių, siuntinių ar kitų siunčiamų daiktų. Tai užtikrina, kad dokumentai saugiai išliks savo vietoje ir transportavimo metu visada išliks priklijuoti prie pakuotės.
  3. Organizavimas ir identifikavimas: naudodami lipnius vokus siuntėjai gali laikyti savo dokumentus tvarkingus ir lengvai atpažįstamus. Vokai gali būti ženklinti arba pažymėti atitinkama informacija, pvz., gavėjo vardu, sąskaitos faktūros numeriais arba sekimo informacija. Tai padeda supaprastinti logistikos procesus ir palengvina efektyvų dokumentų tvarkymą.
  4. Apsaugos nuo klastojimo funkcijos: kai vokas pilnai užklijuojamas, paimti iš jo vidaus įdėtus dokumentus neįmanoma nepažeidus jo. Tai padeda užtikrinti papildomą saugumo lygį ir užtikrina pridedamų dokumentų konfidencialumą.
  5. Supaprastintos operacijos: lipnūs vokai supaprastina logistikos procesą, nes dokumentai yra saugiai pritvirtinti prie pakuočių. Tai sumažina ne vietoje pamestų ar prarastų dokumentų riziką, supaprastina dokumentų gavimą paskirties vietoje ir padeda palaikyti veiksmingą darbo eigą atliekant logistikos operacijas.

Lipniųjų vokų naudojimas logistikoje padeda apsaugoti, organizuoti ir supaprastinti svarbių dokumentų judėjimą ir transportavimą, taip prisidedant prie sklandesnio ir saugesnio logistikos proceso.

Prekės informacija
C5_225160

Charakteristikos

Spalva
Skaidri
Kiekis pakuotėje
1000 vnt.
Prekės
Vokai

 Atsiliepimai (0) -  


Prekė dar neturi atsiliepimų.
Jums taip pat gali patikti
Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: