Visi labiausiai parduodami
Apsauginis EPE kevalas (Pilkas) 35mm / 9mm - 200cm
  • Apsauginis EPE kevalas (Pilkas) 35mm / 9mm - 200cm

Apsauginis EPE kevalas (Pilkas) 35mm / 9mm - 200cm

EPEK35/9
  • Tinka pakavimui ir apsaugai nuo smūgių
  • Lengva pakuoti banguotus kraštus
  • Tinka termo izoliavimui
  • Kaina nurodyta už 1 vnt.
0,97 € su PVM 0,80 € be PVM
Kiekis

100% saugus atsiskaitymas
Įvertinkite prekę pirmi!
Prekės aprašymas

Privalumai naudojant pakavimui: 

  • Lankstumas - ypač lanksti medžiaga leidžia be jokių problemų apgaubti ir stačius kampus su apsauginiu sluoksniu, taip užtikrinant visų kraštinių nenutrūkstamą apsaugą.
  • Amortizacija - Smūgio metu EPE kevalaipaskirsto smūgį tolygiai per apgaubta paviršių, taip nekoncentruojamas smūgis viename taške, ir išvengiama įdaužų. Po suspaudimo EPE grįžta į pradinę savo formą.
  • Įvairūs dydžiai - galimybė pristaikyti reikiamo skersmens apsauginį kevalą, pagal pakuojamą produktą. Rekomenduojama turėti įvairių dydžių kevalų sandėlyje, kad esant poreikiui galėtumėte panaudoti reikiamo dydžio ir storio kevalą.
  • Lengva nupjauti - palyginus su kartoniniais apsauginiais kampais, EPE kevalus galima lengvai ir tiksliai atpjauti sandėlyje naudojamu peiliu. 

Apsauginiai EPE kevalai gali būti naudojami kaip kampų apsauga transportavimo metu. Kevalus galima supjaustyti iki norimo ilgio ir naudoti siunčiamo produkto kampuose, kad būtų užtikrintas amortizavimas ir atsparumas smūgiams. Tai padeda apsaugoti supakuotų daiktų kraštus ir kampus nuo pažeidimų, kuriuos sukelia tiesioginiai, ar netiesioginiai smūgiai, kritimai ar kiti fiziniai kontaktai, kurie gali atsirasti transportuojant.

Uždėjus apsauginius kevalus kampuose, smūgio jėga yra sugeria ir paskirstoma tolygiai, nekoncentruojant smūgio viename taške, todėl sumažėja įlenkimų, įtrūkimų ar lūžimo rizika. Dėl ekstruzinio polietileno lankstumo ir smūgius sugeriančių savybių, tai yra veiksminga medžiaga kampų ir kraštinių apsaugai.

Apsauginiai kevalai gali būti ypač naudingi siunčiant daiktus su aštriais kampais arba gležnais kraštais, pvz., baldai, prietaisai ar elektroniką. Jie padeda išvengti kampų traiškymo ar įskilimo, bei supakuotoms prekėms suteikia papildomą apsaugos sluoksnį.

Be apsaugos nuo kampų, šie kevalai taip pat gali būti naudojami plokščių daiktų paviršių, tokių kaip stalviršiai ar stiklo plokštės, briaunų apsaugai. Jie veikia kaip buferis tarp daikto paviršiaus ir išorinių jėgų, sumažinant įbrėžimų ar smūgio pažeidimų riziką.

EPE Apsauginių kevalų naudojimas kaip kampų apsauga yra ekonomiškas ir praktiškas sprendimas apsaugoti supakuotas prekes gabenimo metu, ypač kai susiduriama su trapiais ar jautriais produkto kraštais, ar kampais.

Prekės informacija
EPEK35/9

Charakteristikos

Spalva
Pilka
Vidinis skersmuo
35 mm
Sienelės storis
9 mm
Ilgis
2 m
Kiekis pakuotėje
105 vnt.
Išorinis kevalo skersmuo
53 mm
Prekės
Apsauginiai EPE kevalai

 Atsiliepimai (0) -  


Prekė dar neturi atsiliepimų.
Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: